Votează PLM
iunie 4th, 2016 de Paul Sorin Tița

Când vrei să faci o omletă, mergi la Profi sau la Carrefour-ul de cartier și, dacă nu mai sunt ouă de găină, cumperi icre? De ce nu?! Tot ouă sunt și acelea. Cine știe, poate iese o omletuță, dacă le spargi. Dacă nu faci asta, de ce ai vota ceea ce nu îți trebuie?! Pentru că așa ți-a spus vânzătorul?

Nu ești deloc convins că ar trebui să votezi pe cine vei vota, însă mergi la vot împins de la spate de ideea că o mare majoritate de tâmpiți pot da orașul, județul sau țara pe mâna unor hoți? Ce te face să crezi că majoritatea aceea nu este formată din indivizi care votează ca tine, fără convingere, fără a cunoaște bine candidatul sau candidații, pur și simplu de frică să nu iasă altcineva? Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: ,

Sondaj vot
octombrie 28th, 2014 de Paul Sorin Tița

Este extrem de inspirată campania „Vino la vot!” a Asociației Pro Democrația, prin care se dorește prezența cât mai multor alegători la vot, la alegerile prezidențiale din 2 și 16 noiembrie 2014: Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Social Cu etichetele:

Elena Băsescu
mai 23rd, 2014 de Paul Sorin Tița

Nu mergeți la vot! De ce să creați adevărate drame în familiile unora dintre candidații la Alegerile Europarlamentare din 25 mai 2014? V-ați gândit vreodată ce s-ar fi ales de domnișoara de mai jos dacă v-ați fi dus la Alegerile Europarlamentare din 2009? Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: ,