Categoria: Video

Gecko Parc
septembrie 11th, 2017 de Diana Elisa Tița

La sfârșitul săptămânii trecute am fost la Gecko Parc, un parc de aventură situat în incinta parcului de agrement „Moara de Vânt”.

Parcul de aventură are 5 trasee de aventură: traseul mov, traseul galben, traseul verde, traseul albastru și traseul roșu. Traseul mov și traseul galben sunt pentru copii, traseul verde este pentru adolescenți și copii care au peste 1,50m, iar traseul albastru și cel roșu sunt pentru adolescenți și adulți cu experiență care au parcurs traseul verde.

Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Educație, Sport, Turism, Video Cu etichetele: ,

Fără grațiere și amnistie pentru politicienii corupți!
ianuarie 29th, 2017 de Paul Sorin Tița


Miting în Cluj-Napoca, Transilvania, România, împotriva Ordonanței de Urgență a Guvernului vizând grațierea și amnistia pentru politicienii corupți.

Publicat în Politică, Social, Video Cu etichetele: , ,

iunie 27th, 2015 de Paul Sorin Tița

Un clip de promovare care nu mai are nevoie de cuvinte în plus. Imagini care arată, în toată splendoarea ei, mega-cetatea din Carpați. Și pentru că sunt sigur că vor mai veni și alte lucruri frumoase de la thisisbrasov.com, nu uitați, după vizionarea videoclipului, să dați like paginii de Facebook și să vă abonați la canalul de Youtube. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Cultură, Turism, Video Cu etichetele: , ,

Cluj-Napoca, 16 noiembrie 2014
martie 17th, 2015 de Paul Sorin Tița

Miting împotriva guvernului Victor Ponta.

Publicat în Politică, Video Cu etichetele: , ,

Drapelul Regal al României
februarie 16th, 2014 de Paul Sorin Tița

Un moment emoționant la întâlnirea de la Cluj a monarhiștilor din România grupați în Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM): Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Cultură, Video Cu etichetele: ,

Imnul Regal al României
februarie 15th, 2014 de Paul Sorin Tița

Imnul Regal al României, intonat de corul de copii Allegria, la dezbaterea „Monarhia: Soluţia pentru România”, organizată de ANRM Cluj.

Publicat în Video Cu etichetele: , ,

Drapelul Regal al României
decembrie 25th, 2013 de Paul Sorin Tița

Publicat în Politică, Social, Video Cu etichetele: , ,

Ziua Națională a României
decembrie 2nd, 2013 de Paul Sorin Tița

Spre deosebire de alți ani, ploaia și ceața nu au îngreunat derularea manifestărilor prilejuite de împlinirea a 95 de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918. Programul nu a fost diferit față de cel din ceilalți ani, părând să devină deja o tradiție parada militară de Ziua Națională, reluată la Cluj-Napoca acum puțini ani, după o pauză îndelungată. Vă prezint mai jos câteva clipuri video care încearcă să reflecte modul în care românii au sărbătorit la Cluj-Napoca Ziua Națională a României. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Social, Video Cu etichetele: ,

Mic tratat de manipulare
ianuarie 20th, 2012 de Paul Sorin Tița

Cei care se miră că nişte tineri de 20 de ani cer, în aceste zile, libertate, ar trebui să înţeleagă că nu există libertate în sărăcie şi în învrăjbire. Nu mai putem vorbi despre libertate, câtă vreme asistăm de ani buni la un efort constant şi criminal de deculturalizare şi depopulare a României. Câtă vreme oamenii au devenit nişte cifre care pot fi reduse sau crescute din potenţiometrul muşchilor orânduirii, libertatea este doar o iluzie vânturată prin faţa unui neam înfometat şi oprimat.

Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Social, Video Cu etichetele:

blank
ianuarie 18th, 2011 de Paul Sorin Tița

Ca orice iubitori ai Cuvântului, credem în cuvânt şi nu ne aşteptăm ca unii să se piardă printre vorbe. Este neplăcut să constaţi că un cuvânt, al unor persoane care se doresc a fi lideri de organizaţii politice, nu valorează nici cât o ceapă degerată.

Este neliniştitor să vezi cum, sub preşul declaraţiilor de legalitate şi reprezentativitate, se ascund dejecţiile celor mai egoiste interese de a parveni politic. Dar asta este, zice gura lumii, politica. Poate nu am făcut politică suficient de mult pentru a considera astfel de comportamente execrabile drept exemple de succes şi bună practică în politică. Poate niciodată nu voi ajunge (sper) la gradul acela de pervertire. Sper doar să nu fiu singurul care mai crede că politica se poate face şi altfel şi nu doar de către ei.

Iar dacă tot ne sunt dorite capetele drept trofeu tocmai bun de atârnat pe panoplia stăpânitorilor vremelnici ai politicii, înseamnă că valorăm ceva şi ar trebui să nu ne lăsăm vânaţi. Dacă valorăm ceva, valorăm mai mult liberi…

Acestea au fost doar câteva consideraţii pe marginea dialogului plin de dezamăgire şi pesimism avut cu Maria Sângeorzan la „Negustorul de idei”, emisiune a TV.net. Poate, vizionând emisiunea, veţi înţelege şi cauzele dezamăgirii:

Publicat în Politică, Video Cu etichetele: ,