Emil Boc Twitter
iulie 13th, 2015 de Paul Sorin Tița

Moto:
„Înăuntru cum ajunse,
Siderat de-așa decor,
Struțul capul își ascunse
În nisipul mâțelor.”
(„Struțul și leul”, fabulă scrisă de un anonim de pe strada Grigore Alexandrescu)

Ne pare rău să vedem cum numele iubitului și cinstitului nostru primar Emil Boc este târât în nisip de către un struț care i-a furat identitatea pe Twitter prin contul @Emil_Boc. Tehnologia a depășit orice limite, dacă un struț de la o grădină zoologică de aiurea poate să fure identitatea primarului nostru scump și să îi mânjească imaginea publică târând-o în nisip. Twitter ar trebui să controleze mai atent cine își face cont în rețeaua socială, pentru a nu mai avea astfel de surprize neplăcute. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Tehnologie Cu etichetele: ,

Twitter
septembrie 28th, 2014 de Paul Sorin Tița

Dear @Twitter / @Support / @Translator,

My account (@paultita) was suspended on September 11, 2014, without any email notification regarding the reason for my suspension. I reported the suspension to the support team twice, but I didn’t receive any answer.

Considering my volunteer translation work for the translation of Twitter to Romanian, I think I deserve at least an answer.

Sincerely yours,

@paultita Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Tehnologie Cu etichetele:

decembrie 20th, 2013 de Paul Sorin Tița

Moto: „Drumul spre iad e pavat cu mulți unici” (MAC 1A:V€:LL:1N:1C:C0)

Twittosfera românească a ajuns la nivelul de dezvoltare la care merită și niște premii, motiv pentru care Societatea Europeană de Ciripit Sportiv s-a decis să acorde, sub patronajul marelui maestru internațional птица, premiile Buha 2013. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Tehnologie Cu etichetele: ,

Twitter
februarie 21st, 2013 de Paul Sorin Tița

Sper că deja știți cu ce se mănâncă Twitter. Dacă da, o să vă bucurați (poate) să aflați că Twitter este acum disponibil și în limba română, asta dacă nu ați aflat deja de la Șerban PăunCristi Dorombach sau de pe Refresh.ro. Deși este doar un prim pas, fiind finalizată traducerea doar pentru Twitter.com și rămânând de tradus multe alte secțiuni precum Twitter pentru Android sau Twitter pentru iPhone și iPad, sper să testați această variantă beta la care aveți acces din setările de limbă ale contului vostru de Twitter. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Social, Tehnologie Cu etichetele:

Twitter
ianuarie 21st, 2010 de Paul Sorin Tița

Să nu înţelegeţi din titlu că eu aş fi un expert în Twitter. Nici gând. Vreau doar să împărtăşesc din experienţa mea de autodidact pe Twitter, motiv pentru care nu voi folosi termeni pe care doar cunoscătorii îi utilizează. Postarea se adresează utilizatorilor experimentaţi ai Twitter doar în măsura în care au epuizat umoristic recentul #atacenergetic. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Social, Tehnologie Cu etichetele: