Categoria: Tehnologie

INFP alertă cutremur Vrancea
octombrie 16th, 2016 de Paul Sorin Tița

Vânătorii de cutremur au un nou instrument: aplicația EIS (care cred că vine de la Earthquake Information Service) pentru Android, de la Institutul Național pentru Fizica Pământului. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Aplicații mobile, Social, Tehnologie Cu etichetele: , , , ,

Digi Mobil
octombrie 6th, 2016 de Paul Sorin Tița

RCS & RDS a anunțat astăzi că, începând cu data de 20 octombrie 2016, clienții Digi Mobil vor putea beneficia de servicii de comunicații mobile 4G și în banda de frecvențe de 2100 Mhz (banda 1 LTE). Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Tehnologie Cu etichetele: , , ,

IPTV SMART TV
iunie 19th, 2016 de Paul Sorin Tița

Vrei să urmărești canale străine de televiziune pe televizorul tău SMART conectat la internet? Este cam greu să găsești aplicații pentru asta în magazinul de aplicații al televizorului tău. Cam singurele aplicații pe care le vei găsi sunt pentru posturi internaționale de știri (BBC News, France 24, MSNBC, Russia Today, Bloomberg etc.) sau pentru posturi naționale (Voyo: posturi din cadrul trustului media Pro, Antena Player: posturi din cadrul trustului Impact sau Seenow: o gamă mai diversificată de canale de televiziune). Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Tehnologie Cu etichetele: , , , , , ,

ShortPixel
august 28th, 2015 de Paul Sorin Tița

O poză face cât o mie de cuvinte, iar asta este cu atât mai adevărat și mai important pe internet, dacă ținem cont de faptul că dimensiunile imaginilor au un impact major în viteza de încărcare a unei pagini web și, pe cale de consecință, asupra clasării paginii respective pe motoarele de căutare. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Tehnologie Cu etichetele: ,

Digi Mobil
august 1st, 2015 de Paul Sorin Tița

Începând din data de 1 august 2015 poți plăti rovinieta prin SMS și în rețeaua de telefonie mobilă Digi Mobil a RCS & RDS. Costul SMS-urilor prin care achiți rovinieta este de 1,24 €/SMS (TVA inclus), iar costul rovinietei este, după cum urmează: Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Știri, Tehnologie Cu etichetele: , ,

Google
iulie 28th, 2015 de Paul Sorin Tița

Get it on Google Play

Utilizatorii aplicației Hărți Google pentru Android au observat poate, după ultima actualizare a aplicației, că a apărut un nou meniu în aplicație, denumit „Cronologie”: Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Aplicații mobile, Tehnologie Cu etichetele: , ,

Emil Boc Twitter
iulie 13th, 2015 de Paul Sorin Tița

Moto:
„Înăuntru cum ajunse,
Siderat de-așa decor,
Struțul capul își ascunse
În nisipul mâțelor.”
(„Struțul și leul”, fabulă scrisă de un anonim de pe strada Grigore Alexandrescu)

Ne pare rău să vedem cum numele iubitului și cinstitului nostru primar Emil Boc este târât în nisip de către un struț care i-a furat identitatea pe Twitter prin contul @Emil_Boc. Tehnologia a depășit orice limite, dacă un struț de la o grădină zoologică de aiurea poate să fure identitatea primarului nostru scump și să îi mânjească imaginea publică târând-o în nisip. Twitter ar trebui să controleze mai atent cine își face cont în rețeaua socială, pentru a nu mai avea astfel de surprize neplăcute. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Tehnologie Cu etichetele: ,

ING
aprilie 5th, 2015 de Paul Sorin Tița

Get it on Google Play

Aplicația mobilă ING Home’Bank de la ING Bank România este una dintre cele mai complete aplicații de mobile banking testate, oferind, pe lângă posibilitatea efectuării de operațiuni curente cu conturile noastre bancare, și posibilitatea de a plăti facturi prin simpla scanare a codului de bare de pe acestea. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Aplicații mobile, Economie, Tehnologie Cu etichetele: , ,

martie 1st, 2015 de Paul Sorin Tița

Evident, nu se lansează doar Samsung Galaxy S6 în Barcelona, la Mobile World Congress 2015, dar pe mine doar ăsta mă cam interesează. Să nu mint, ar mai fi unul, care, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, ar avea ecran pe trei fețe. Dar cam atât despre zvonuri, întrucât evenimentul e prea apropiat ca să mai avem timp să facem un inventar al tuturor zvonurilor, care de care mai fanteziste. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Știri, Tehnologie Cu etichetele: , , ,

Twitter
septembrie 28th, 2014 de Paul Sorin Tița

Dear @Twitter / @Support / @Translator,

My account (@paultita) was suspended on September 11, 2014, without any email notification regarding the reason for my suspension. I reported the suspension to the support team twice, but I didn’t receive any answer.

Considering my volunteer translation work for the translation of Twitter to Romanian, I think I deserve at least an answer.

Sincerely yours,

@paultita Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Tehnologie Cu etichetele: