Liviu Dragnea
noiembrie 9th, 2014 de Paul Sorin Tița

Liviu Dragnea se chinuie, de la aflarea rezultatelor primului tur de scrutin încoace, să le explice celorlalți baroni ai PSD – care, dat fiind absurdul explicațiilor, nu par să fie deloc mai inteligenți decât el -, cum anume a fost posibil ca neamțul Klaus Iohannis să obțină atât de multe voturi câte a obținut, în ciuda numărului mare de iepuri introduși de divizia de diversiuni a PSD în cursa electorală și a mobilizării exemplare prin fabrici, ogoare și cimitire. Fără explicațiile lui Liviu Dragnea, ceilalți baroni PSD s-ar putea simți neputincioși în a mai convinge electoratul să voteze un român mândru și breaz precum Victor Ponta. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Social Cu etichetele: ,

Antena 3
noiembrie 6th, 2014 de Paul Sorin Tița

De ce ar fi mers Klaus Iohannis la o dezbatere electorală cu Victor Ponta la Antena 3? Doar dintr-o dorință inexplicabilă de a retrăi tinerețea în comunism la o întâlnire cu tovarăși moderatori care să scoată liniarul din dotare pentru a-ți da peste degete ori de câte ori ai îndrăzni să critici activitatea primului fiu al țării. Dintr-un masochism care nu ar fi putut convinge decât adepții BDSM. Pentru că, dacă ar fi mers, ar fi pățit cam ce a pățit Mihăiță Calimente: nu ar fi fost lăsat să-și prezinte argumentele de către așa-ziși moderatori al căror unic scop este acela de a manipula opinia publică pentru a face din Victor Ponta viitorul președinte al României. Iar dacă ar fi insistat, ar fi avut toate șansele să fie dat afară de pe platoul emisiunii, la fel ca Mihăiță Calimente, dat afară din emisiune de către Răzvan Dumitrescu. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: , , ,

Klaus Iohannis
octombrie 23rd, 2014 de Paul Sorin Tița

Oricât de mult ne-am dori să îl vedem pe Klaus Iohannis președinte, oricâte eforturi am depune pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să recunoaștem un lucru evident: Klaus Iohannis este incompatibil. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Social Cu etichetele: ,

Klaus Iohannis
octombrie 9th, 2014 de Paul Sorin Tița

Moto: „Șasă sași în șasă căși!” (Ionel Limbric)

Ion Iliescu trebuie să fie tare supărat că nu a putut beneficia în tinerețea lui politică (a doua și a treia) de un instrument de manipulare atât de la îndemână cum este rețeaua de socializare Facebook. Pe vremea lui era destul de greu. Trebuia să controlezi televiziunea, radioul și câteva mii de oameni în toată țara, pentru a putea transmite și tu un prăpădit de mesaj cum că Doina Cornea și Corneliu Coposu (sau Ion Rațiu, cine își mai aduce aminte toate minciunile) aveau o aventură și făceau bișniță cu blugi. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: ,

Klaus Iohannis
august 12th, 2014 de Paul Sorin Tița

Cu Iohannis președinte,
Liniște va fi în stat:
Până spune trei cuvinte,
Un mandat s-a și gătat.

Publicat în Politică Cu etichetele: ,

Klaus Iohannis
februarie 7th, 2014 de Paul Sorin Tița

Remanierea guvernamentală despre care se vorbea de ceva vreme s-a produs și a adus surprize, zic eu, plăcute, cum ar fi numirea lui Klaus Iohannis, primar al Municipiului Sibiu, în funcția de Ministru de Interne și Vicepremier în Guvernul României. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: , ,