Google
iulie 28th, 2015 de Paul Sorin Tița

Get it on Google Play

Utilizatorii aplicației Hărți Google pentru Android au observat poate, după ultima actualizare a aplicației, că a apărut un nou meniu în aplicație, denumit „Cronologie”: Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Aplicații mobile, Tehnologie Cu etichetele: , ,

Google
iunie 29th, 2013 de Paul Sorin Tița

Moto: „Mai uşor intră bogatul în împărăţia lui Dumnezeu decât bloggerul pe prima pagină a Google.” (Blog apocrif)

Dacă voi chiar credeţi că se pot face bani din blogging scriind atât de rar şi de prost pe cât scriu eu, vă înşelaţi amarnic. Trebuie să scrieţi constant, cu artă şi, cel mai important lucru, să găsiţi o vacă de muls, cât mai corpo… corporatistă cu putinţă. Şi să nu credeţi că am folosit pluralul întâmplător: vaca se mulge mai bine în grup, iar laptele unora e mai mult aşa. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Tehnologie Cu etichetele: , ,

Google
mai 25th, 2012 de Paul Sorin Tița

După pilotarea afişării informaţiilor despre autori pe motorul de căutare www.google.com, a venit rândul ca această opţiune să fie implementată şi pe versiunea românească a cunoscutului motor de căutare, www.google.ro . Informaţiile despre autor nu sunt altceva decât îmbogăţirea referinţelor despre pagina dumneavoastră în rezultatele căutării cu poza dumneavoastră şi o legătură către profilul dumneavoastră Google+, precum şi afişarea numărului de persoane care v-au adăugat în cercuri pe reţeaua de socializare respectivă. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Tehnologie Cu etichetele: ,