iulie 15th, 2015 de Paul Sorin Tița

Supărată pe răutăcioșii de pe Facebook care nu vor sub niciun chip să înțeleagă ceea ce dumneaei dorește să ne transmită din tot suflețelul ei, deși limba în care se exprimă este cea mai curată și mai pură limbă română, doamna europlanetară Maria Grapini a încercat să dreagă busuiocul „corectând” ultima postare de pe Facebook care a făcut-o să își merite locul în cartea de aur a limbii române. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Cultură, Politică Cu etichetele: ,

Klaus Iohannis
octombrie 9th, 2014 de Paul Sorin Tița

Moto: „Șasă sași în șasă căși!” (Ionel Limbric)

Ion Iliescu trebuie să fie tare supărat că nu a putut beneficia în tinerețea lui politică (a doua și a treia) de un instrument de manipulare atât de la îndemână cum este rețeaua de socializare Facebook. Pe vremea lui era destul de greu. Trebuia să controlezi televiziunea, radioul și câteva mii de oameni în toată țara, pentru a putea transmite și tu un prăpădit de mesaj cum că Doina Cornea și Corneliu Coposu (sau Ion Rațiu, cine își mai aduce aminte toate minciunile) aveau o aventură și făceau bișniță cu blugi. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: ,

zoso
noiembrie 2nd, 2013 de Paul Sorin Tița

Moto: „Iar cu banii de pe blog, iau reclamă și-un hot-dog.” (Comentator anonim)

Teoretic nu ar trebui să dai peste Zoso pe Facebook dacă te-ai asigurat că nu mai ai în lista de prieteni pe niciunul care dă like la minunatele lui postări. Facebook face însă orice pentru bani, așa că te vei trezi, cu siguranță, cu diafanul chip al maximului exponent al zosismului zâmbindu-ți transcendent din fluxul de noutăți: Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Tehnologie Cu etichetele: ,