Emil Boc Twitter
iulie 13th, 2015 de Paul Sorin Tița

Moto:
„Înăuntru cum ajunse,
Siderat de-așa decor,
Struțul capul își ascunse
În nisipul mâțelor.”
(„Struțul și leul”, fabulă scrisă de un anonim de pe strada Grigore Alexandrescu)

Ne pare rău să vedem cum numele iubitului și cinstitului nostru primar Emil Boc este târât în nisip de către un struț care i-a furat identitatea pe Twitter prin contul @Emil_Boc. Tehnologia a depășit orice limite, dacă un struț de la o grădină zoologică de aiurea poate să fure identitatea primarului nostru scump și să îi mânjească imaginea publică târând-o în nisip. Twitter ar trebui să controleze mai atent cine își face cont în rețeaua socială, pentru a nu mai avea astfel de surprize neplăcute. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Tehnologie Cu etichetele: ,

Emil Boc
martie 31st, 2014 de Paul Sorin Tița

Prins de-al vremurilor val,
Mă ține-o dilemă-n loc:
Lui Caligula breaz cal
Sau șofer lui Emil Boc?

Publicat în Politică Cu etichetele:

Emil Boc
februarie 3rd, 2014 de Paul Sorin Tița

Stăteam zilele trecute și mă chinuiam din răsputeri să identific în Partidul Mișcarea Populară (PMP) un individ cât de cât apt să candideze la alegerile prezidențiale din anul 2014. Nu am găsit niciunul care să aibă și nebunia de a dori să își rupă gâtul încercând să se arunce în fața trenului de nemulțumire care vine după Traian Băsescu, și notorietate suficientă pentru un scor de două cifre, și acceptul lui Traian Băsescu însuși. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: , ,

Emil Boc
ianuarie 31st, 2014 de Paul Sorin Tița

Moto:
„Pușcă și lopată lată,
Ce deszăpezeam odată!”
(Emil Boc)

S-au abătut asupra țărișoarei ăsteia toate codurile posibile: codul galben, codul portocaliu, codul roșu și… codul penal. Toate ar fi trecut mult mai ușor, ca unse cu vaselină, dacă nu îi eram nerecunoscători unui ardelean care a făcut ce a știut el mai bine pentru țărișoara lui: Emil Boc. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: