Categoria: Educație

Gecko Parc
septembrie 11th, 2017 de Diana Elisa Tița

La sfârșitul săptămânii trecute am fost la Gecko Parc, un parc de aventură situat în incinta parcului de agrement „Moara de Vânt”.

Parcul de aventură are 5 trasee de aventură: traseul mov, traseul galben, traseul verde, traseul albastru și traseul roșu. Traseul mov și traseul galben sunt pentru copii, traseul verde este pentru adolescenți și copii care au peste 1,50m, iar traseul albastru și cel roșu sunt pentru adolescenți și adulți cu experiență care au parcurs traseul verde.

Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Educație, Sport, Turism, Video Cu etichetele: ,

Liceul Teoretic Eugen Poara Cluj
martie 20th, 2016 de Sarmiza Geanina Tița

Trupa de teatru în limba spaniolă „Carpe Diem” a Liceului Teoretic „Eugen Pora” din Cluj-Napoca, liceu cu program de Bacalaureat Spaniol, în urma participării la cel de-al XII-lea Festival Național de Teatru Școlar în Limba Spaniolă, care a avut loc la București, la Palatul Național al Copiilor, în perioada 19-20 februarie 2016, a obținut următoarele premii: Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Cultură, Educație Cu etichetele: , ,

Adrenalin Park Băile Cojocna
august 7th, 2015 de Diana Elisa Tița

Săptămâna asta am fost la Adrenalin Park, la Băile Cojocna. Fusesem mai multe zile la Băile Cojocna și eram curioasă să văd ce se întâmplă în Adrenalin Park.

Băile Cojocna Adrenalin Park

Vedere asupra Lacului Mare (Băile Cojocna), din Adrenalin Park.

Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Educație, Sport, Turism Cu etichetele: , , , ,

Prima Școală Românească
februarie 27th, 2015 de Paul Sorin Tița

Moto: „Ateismul este credința că poți trăi fără a crede în nimic.” (popa Tămaș)

Biserica nu este locul acela pe care ai încetat să îl frecventezi când ți-ai pierdut inocența, ci locul acela pe care îl frecventai atunci când încă o aveai. Locul acela pe care îl luai cu tine mereu, pretutindeni, cocoloșul ăla sufletesc insolubil în mocirla cotidiană, în care chipul blând al străbunicilor și al bunicilor se amesteca plăcut cu binețea dată de lelea Floare atunci când te vedea venind agale pe drumul de la gară. Tu știai cine e ea, ea știa cine ești, dar mereu te întreba, retoric, dacă nu cumva ești copilul fetei/băiatului lui [aici pune numele bunicii tale sau al bunicului]. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Cultură, Educație, Social Cu etichetele: ,

Fata de la miezul nopții
august 18th, 2014 de Paul Sorin Tița

Am văzut zilele trecute pe internet un videoclip care punea România într-o lumină nu tocmai favorabilă. Nu l-am ignorat, m-am limitat la a-l distribui pe rețelele de socializare și a-mi exprima indignarea în mod ironic. Însă când observi că, în doar trei zile de la postarea pe YouTube, videoclipul respectiv are nu mai puțin de 425.000 de vizualizări, îți dai seama că nu este în regulă ceva. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Educație, Social Cu etichetele:

Paul-Sorin Tița și Ghiță Mureșan
august 7th, 2014 de Paul Sorin Tița
Paul-Sorin Tița și Ghiță Mureșan

Cu Ghiță Mureșan, la „Ghiță Mureșan Summer Camp”.

Publicat în Educație, Foto, Sport Cu etichetele: , ,

Ghiță Mureșan Summer Camp
august 5th, 2014 de Diana Elisa Tița

În perioada 4-7 august 2014 sunt la tabăra de baschet „Ghiță Mureșan Summer Camp”, la Polus Center.

Îmi plac antrenorii și jocurile pe care le jucăm. Nu-mi place să pierd. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Educație, Social, Sport Cu etichetele: , ,

blank
ianuarie 27th, 2014 de Paul Sorin Tița

Moto:
„Hai să batem palma, frate,
Toți băjeții lați în spate!”
(Coca Laru)

Când credeai că s-a spus și s-a scris cam tot ce se putea spune și scrie despre Mica Unire, Televiziunea Română (TVR) dă pe canalul TVR 1, în ziua în care am sărbătorit Mica Unire, un așa-zis documentar intitulat „România de Alexandru Ioan Cuza”, în care Nuțu Marsiliezu’, pe numele lui de scenă Ioan T. Morar, le povestește cocalarilor cam cum fu treaba cu Cuza ăsta. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Cultură, Educație Cu etichetele: , ,