Categoria: Economie

Wizz Air vs. Tarom
decembrie 17th, 2016 de Paul Sorin Tița

Da, știu răspunsul unora: ca să nu câștige ungurii. Pe de altă parte, bănuiesc că Tarom este unul dintre cuvintele moștenite din limba dacă, iar Wizz Air sună a vorbă de duh scuipată printre dinți de hunul Attila vlahilor mândri. Înțeleg acest punct de vedere și îl respect, cu condiția ca persoanele respective să zboare cu avioane fabricate în România. Sper că persoanele care emit astfel de puncte de vedere, demne de niște români adevărați și mândri, nu au telefon mobil, ci doar fix, însă neconectat la nicio rețea pentru că singurul operator român-român care oferă astfel de servicii este al unui ungur. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Economie, Turism Cu etichetele: , , ,

ING
aprilie 5th, 2015 de Paul Sorin Tița

Get it on Google Play

Aplicația mobilă ING Home’Bank de la ING Bank România este una dintre cele mai complete aplicații de mobile banking testate, oferind, pe lângă posibilitatea efectuării de operațiuni curente cu conturile noastre bancare, și posibilitatea de a plăti facturi prin simpla scanare a codului de bare de pe acestea. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Aplicații mobile, Economie, Tehnologie Cu etichetele: , ,

Ioana Petrescu
septembrie 17th, 2014 de Paul Sorin Tița

Începe să îmi placă de Ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu. Fără să stea prea mult pe gânduri, cu o lejeritate care ne lasă impresia că nici nu prea ar avea multe gânduri care să îi complice inutil existența, își lasă în ofsaid propriul șef de guvern, pe premierul Victor Ponta. Evident, domnuca ministru nu știe cât de penibil îl face să pară pe Victor Ponta, dar asta nici nu mai contează. La cât de penibil se face singur, prin propriile declarații, domnul Victor Ponta, la o treaptă mai sus sau mai jos pe scara penibilului diferența este insesizabilă. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Economie, Politică Cu etichetele: ,

BRD
aprilie 19th, 2014 de Paul Sorin Tița

Get it on Google Play

Dacă deja ești client BRD, s-ar putea să te intereseze aplicația MyBRD Mobile pentru telefoane sau tablete cu Android, iPhone sau iPad și Windows Phone. Dacă nu ești client BRD, poate vei lua în calcul și serviciile de mobile banking atunci când îți vei alege banca. Eu sunt client BRD de câțiva ani buni și chiar m-am bucurat atunci când serviciului BRD Net, devenit între timp MyBRD Net, i s-au adăugat și aplicațiile MyBRD Mobile. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Aplicații mobile, Economie, Tehnologie Cu etichetele: , ,

TAROM
ianuarie 18th, 2014 de Paul Sorin Tița

Moto:
„După cât v-am dus în spate
Și-am avut grijă de voi,
M-ați trădat cu aripi moarte
Pentr-un pumn de euroi.”
(Buha Uha)

TAROM este pe mâinile bune ale unor oameni mult prea darnici. Spre deosebire de alte firme românești, ca Banca Transilvania sau RCS & RDS, TAROM a știut să își cumpere simpatia bloggerilor autohtoni, mari devoratori de branduri care încă nu au auzit de importanța pe care domniile lor, bloggerii, o au în efortul de marketing al firmei. Printre bloggerii finanțați de TAROM se numără Răzvan Pascu, Adrian Ciubotaru, Victor Kapra, Alexandru Negrea și Alex Rădulescu. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Economie, Marketing Cu etichetele:

Banca Transilvania
decembrie 7th, 2013 de Paul Sorin Tița

Get it on Google Play

Banca Transilvania are, de ceva vreme, o aplicație extrem de utilă pentru telefoanele cu Android și pentru iPhone. De suficient de multă vreme încât concurența codașă să lase recenzii total aiurea la aplicație. De la „nu merge deloc aplicația”, până la „nu poți face transferuri sau plăți”. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Aplicații mobile, Economie, Tehnologie Cu etichetele: , ,

Roșia Montană
septembrie 11th, 2013 de Paul Sorin Tița

Spiritele sunt din ce în ce mai încinse pe subiectul Roșia Montană, nu atât de partea contestatarilor proiectului imaginat de Gabriel Resources și care se dorea a fi pus în practică prin Roșia Montană Gold Corporation, cât mai degrabă de partea acestora din urmă și a celor plătiți de ei pentru promovarea proiectului de exploatare minieră cu cianuri. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Economie, Social Cu etichetele: ,