Liceul Teoretic Eugen Poara Cluj
martie 20th, 2016 de Sarmiza Geanina Tița

Trupa de teatru în limba spaniolă „Carpe Diem” a Liceului Teoretic „Eugen Pora” din Cluj-Napoca, liceu cu program de Bacalaureat Spaniol, în urma participării la cel de-al XII-lea Festival Național de Teatru Școlar în Limba Spaniolă, care a avut loc la București, la Palatul Național al Copiilor, în perioada 19-20 februarie 2016, a obținut următoarele premii: Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Cultură, Educație Cu etichetele: , ,

Untold Festival Cluj
iulie 30th, 2015 de Paul Sorin Tița

Pentru a evita orice bănuială, trebuie să menționez că nu merg la Untold Festival și nici la adunările de protest. Scriu acest articol pentru simplul fapt că-mi plac oamenii care protestează pentru orice. Ba chiar îmi plac și aceia care protestează pentru că oamenii protestează din orice. Este dreptul lor să se opună la tot ce se întâmplă, indiferent de cauză sau consecințe. De aceea, mi se pare normal ca unii să protesteze pentru că spațiul public a fost delimitat cu garduri și este folosit pentru Untold Festival, iar alții să protesteze pentru că primii protestează și doresc să împiedice desfășurarea festivalului Untold cu îngrădirea spațiului public. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Cultură, Social Cu etichetele: , ,

Cluj-Napoca, 16 noiembrie 2014
martie 17th, 2015 de Paul Sorin Tița

Miting împotriva guvernului Victor Ponta.

Publicat în Politică, Video Cu etichetele: , ,

martie 14th, 2014 de Paul Sorin Tița

Vin acasă pașnic. Ba chiar molcomit de ceva licori. Dau drumul la radio, pe Radio Cluj, ca de obicei. „Jurământ la Putna”. Ascult Radio Cluj din ’90, dar e prima oară când aud asta. Bucurie. Numai că urmează ceva cu „mama mamii lor”, moment în care înțeleg că vine 15 martie. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Social Cu etichetele: , ,

Universitatea Cluj - U Cluj
februarie 16th, 2014 de Paul Sorin Tița

Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca (U Cluj) nu stătea tocmai bine pe rețelele de socializare, neavând, până de curând, decât o pagină oficială de Facebook pe care să fie prezentate activitățile și rezultatele tuturor secțiilor clubului, în ciuda puzderiei de conturi ale anumitor secții și ale fanilor. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Sport, Tehnologie Cu etichetele: , , ,

Ziua Națională a României
decembrie 2nd, 2013 de Paul Sorin Tița

Spre deosebire de alți ani, ploaia și ceața nu au îngreunat derularea manifestărilor prilejuite de împlinirea a 95 de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918. Programul nu a fost diferit față de cel din ceilalți ani, părând să devină deja o tradiție parada militară de Ziua Națională, reluată la Cluj-Napoca acum puțini ani, după o pauză îndelungată. Vă prezint mai jos câteva clipuri video care încearcă să reflecte modul în care românii au sărbătorit la Cluj-Napoca Ziua Națională a României. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Social, Video Cu etichetele: ,

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca
octombrie 18th, 2013 de Paul Sorin Tița

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, suntem invitați de Consiliul Județean Cluj și de Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca la inaugurarea noii piste de decolare/aterizare, cu această ocazie având loc un miting aerian susținut de profesioniști ai aviației militare române, ai Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. și ai Aeroclubului României. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Social Cu etichetele: , , ,