Wizz Air vs. Tarom
decembrie 17th, 2016 de Paul Sorin Tița

Da, știu răspunsul unora: ca să nu câștige ungurii. Pe de altă parte, bănuiesc că Tarom este unul dintre cuvintele moștenite din limba dacă, iar Wizz Air sună a vorbă de duh scuipată printre dinți de hunul Attila vlahilor mândri. Înțeleg acest punct de vedere și îl respect, cu condiția ca persoanele respective să zboare cu avioane fabricate în România. Sper că persoanele care emit astfel de puncte de vedere, demne de niște români adevărați și mândri, nu au telefon mobil, ci doar fix, însă neconectat la nicio rețea pentru că singurul operator român-român care oferă astfel de servicii este al unui ungur. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Economie, Turism Cu etichetele: , , ,

Universitatea Cluj - U Cluj
septembrie 2nd, 2015 de Paul Sorin Tița

„Suporterul adevărat la nevoie se cunoaște.” (paUl)

Pentru că ești suporter adevărat al Clubului Sportiv Universitatea Cluj, sunt sigur că te-ai gândit să ajuți U Cluj în măsura posibilităților. Te-ai gândit că sponsorizarea nu este de tine, pentru că nu învârți milioane de euro? Nu este chiar așa. Poți sponsoriza clubul U Cluj cu 100 de lei și vei primi un card de sponsor: Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Sport Cu etichetele: ,

martie 14th, 2014 de Paul Sorin Tița

Vin acasă pașnic. Ba chiar molcomit de ceva licori. Dau drumul la radio, pe Radio Cluj, ca de obicei. „Jurământ la Putna”. Ascult Radio Cluj din ’90, dar e prima oară când aud asta. Bucurie. Numai că urmează ceva cu „mama mamii lor”, moment în care înțeleg că vine 15 martie. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Social Cu etichetele: , ,

Universitatea Cluj - U Cluj
februarie 16th, 2014 de Paul Sorin Tița

Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca (U Cluj) nu stătea tocmai bine pe rețelele de socializare, neavând, până de curând, decât o pagină oficială de Facebook pe care să fie prezentate activitățile și rezultatele tuturor secțiilor clubului, în ciuda puzderiei de conturi ale anumitor secții și ale fanilor. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Sport, Tehnologie Cu etichetele: , , ,

octombrie 4th, 2013 de Paul Sorin Tița

În urmă cu multă vreme, niște bloggeri clujeni afiliați primarului de Cluj-Napoca au avut inițiativa (de altfel lăudabilă) de a vedea câți pești sunt în balta blogosferei clujene și a afișa în Primăria Cluj-Napoca și pe site-ul acestei instituții lista bloggerilor din Cluj. Nu de alta, dar nu știi când ai surplus de pișcoturi și e bine să știi ce prinzi la pișcoturi și ce prinzi la râmă. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Social, Tehnologie Cu etichetele: ,

Știri de Cluj
aprilie 11th, 2013 de Paul Sorin Tița

Site-ul Știri de Cluj revoluţionează medicina şi doboară puterea de cumpărare a românului la un nivel la care nici politica antiromânească a guvernelor Boc nu a reuşit să o aducă. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Social, Tehnologie Cu etichetele: ,