Brasov
septembrie 25th, 2016 de Paul Sorin Tița

Mi s-a făcut puțin dor de Brașov, așa că vă arăt imagini din această primăvară, pe care le găsiți și pe contul meu de Instagram. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Cultură, Foto, Turism Cu etichetele: ,

iunie 27th, 2015 de Paul Sorin Tița

Un clip de promovare care nu mai are nevoie de cuvinte în plus. Imagini care arată, în toată splendoarea ei, mega-cetatea din Carpați. Și pentru că sunt sigur că vor mai veni și alte lucruri frumoase de la thisisbrasov.com, nu uitați, după vizionarea videoclipului, să dați like paginii de Facebook și să vă abonați la canalul de Youtube. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Cultură, Turism, Video Cu etichetele: , ,

Brasov
noiembrie 13th, 2014 de Paul Sorin Tița

Vă era dor de viața din perioada evenimentelor din 15 noiembrie 1987 de la Brașov? Mie nu. Nu atât viața plină de neajunsuri materiale mă face să nu îmi doresc să trăiesc din nou acea perioadă, cât gradul de dezumanizare în care au fost aduși românii de un sistem antiromânesc și inuman. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Social Cu etichetele: ,

15 noiembrie 1987 Brașov
noiembrie 15th, 2010 de Paul Sorin Tița

Cam tot ce am putut scrie din câte mi-am amintit despre evenimentele din 15 noiembrie 1987 de la Braşov, am scris deja. Ar mai fi ceva lucruri de scris, însă aştept o iluzorie publicare a tuturor documentelor din arhiva securităţii, inclusiv înregistrările video ale revoltei. Se vor găsi voci care să spună că nu s-au făcut astfel de înregistrări şi nici fotografii, în fapt, unicul scop fiind acela de a proteja securiştii din mulţime. Cine cunoaşte derularea evenimentelor din decembrie 1989 din centrul Braşovului, mai ţine minte cum înregistrau securiştii din clădirea Modarom şi cum în mulţime se aflau securişti, la fel ca în noiembrie 1987. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Social Cu etichetele: ,

15 noiembrie 1987 Brașov
noiembrie 15th, 2006 de Paul Sorin Tița

Era într-o duminică. Mă mutasem de curând în alt cartier şi încă nu prea aveam prieteni printre vecinii de bloc sau colegii de şcoală. Aşa se făcea că, de fiecare dată când aveam timp liber şi nu avea cine să mă supravegheze, mergeam în cartierul în care locuisem anterior sau prin centrul oraşului, unde mama mea lucra ca vânzătoare la un magazin pe Republicii, Tineretului, parcă… Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Social Cu etichetele: ,