Horoscopul zilei de 11 decembrie 2016

horoscopul zilei

​Moto:
„Ce ți-e scris… pe buletinul de vot ți-e desenat.”
(Astrologu’ Gogu, în „Horoscopul zilei de ieri”)

Berbec

Pufosule, ai făcut-o de oaie! Prietenul tău care guiță nu a trecut de portiță. După ce că a fost executat electoral, o să-l mănânce la noapte lupii cei sângeroși ai anticorupției. Tu cum vei dormi la noapte? Liniștit?! Dar familia ta? Ești sigur? Horoscopul zilei nu prea spune asta, dar te lăsăm să descoperi singur.

Taur

Felicitări pentru mutarea de afiliere a cirezii tale la Partidul Patrupedelor Europene. Cam atât era de bine pentru tine în horoscopul zilei. În rest, patrupedele alea cărora le-ai făcut un bine te-au uitat. Te-au uitat în așa hal încât nevastă-ta, o doamnă respectată în cireadă, a trebuit să candideze și să piardă pe lista… capricornului. Bărbăția taurilor e doar o legendă.

Gemeni

Geamănul cel bun nu a intrat în parlament. Degeaba l-a îngropat în curtea din spatele istoriei pe geamănul cel rău care turna la Securitate. Se pare că nici ciomegele încasate de la mineri nu au ajutat prea mult. Nici picioarele în fund nu produc mereu un salt înainte.

Rac

Racii au cam dat înapoi cu ocazia alegerilor ăstora. Horoscopul zilei de azi nu poate fi prea bun pentru ei, dar nici nu prezice deplasări la brutărie. Care a fugit cu Mihaela, care la câine la Cornu. Dar nu le plânge nimeni de milă. Când s-au retras cu spatele din apele învolburate ale politicii care erau să îi înece, tot au deposedat câteva scoici de perlele de-o viață.

Leu

Ai fost leu toată viața, deși lumea confunda răgetul tău cu un lătrat de bulldog. Confuzia asta cred că se datorează și faptului că strângeai oase negre de prin curtea firmelor de casă și le foloseai pentru finanțarea campaniilor electorale. Horoscopul zilei de azi nu poate să îți aducă nicio surpriză. Nu candidezi, nu ai termen în proces, nu riști să te salte prea curând hingherii anticorupției.

Fecioară

La cât de perversă îți este mintea, nu ar fi zis nimeni că ești fecioară. Poate nici nu ești și este și asta doar o altă minciună de-a ta sau ai plagiat zodia altcuiva. Dacă citești horoscopul zilei, ai grijă să nu îl copiezi, nu merită efortul. În rest, totul e bine, intri în parlament fără emoții, doar rahatul se ridică întotdeauna la suprafața apei.

Balanță

Ironie a sorții: doamna aia care te-a trimis să urmărești alegerile de după gratii ține o balanță în mână. De fapt, cred că de acolo vine și denumirea zodiei. Așa că te poți aștepta să mai dai pe la mititica, chiar dacă acum ești la un pas de eliberare condiționată. Oricum, banii tăi contează pentru oricine vrea să intre sau intră în parlament. Despre televiziuni să nu mai vorbim, mai ales că acum sunt și HD. Se vede moțul rahatului mult mai bine.

Scorpion

Ai înțepat pe cine ai putut ca să ajungi rege al animalelor. Ai înțepat și după ce ai ajuns regele animalelor, ba pe-un babuin ministru care nu-ți plăcea ție nicicum, ba pe-un mistreț afacerist care îți finanțase campania și știa prea multe despre tine. Știu, horoscopul zilei de astăzi trebuie să fie despre ziua de astăzi și așa este. Doream doar să înțelegi de ce horoscopul zilei îți prezice o mare, frumoasă, fenomenală, inimaginabilă ȚEAPĂ! Sper că știi ce să faci cu ea.

Săgetător

Felicitări, ai tras fix la țintă. Intri în parlament în primul și ultimul an de existență al partidului tău. Și nu intri oricum, direct pe locul 3.  În horoscopul zilei de mâine îți vom spune pe cine să pui miniștri. Oricum în scurt timp vor pleca la alții, poate cu tot cu partid. Cum nu îți va conveni să rămâi un neicușor singur și trist, te vei duce și tu cu ei în mocirla aia portocaliu-gălbuie.

Capricorn

Horoscopul zilei este cam dur cu capricornii și îi trimite acasă, nu în parlament. Pe unul să își caute a enșpea nevastă, pe alta la croșetat, dat cu mătura și ce-o mai fi știind ea arăta că știe să facă. Capricornii, oricare ar fi apele politice din care se adapă, mai au ceva în comun: facultatea. Ori că vor ei să o facă, ori că vor alții, nu pot scăpa de facultate nicicum. Dar despre facultatea capricornilor, vom scrie mai multe în horoscopul pentru anul viitor.

Vărsător

Fotoliul de europarlamentar este din ce în ce mai rece. Știe că la următoarele alegeri Europarlamentare nu îl vei mai ocupa. Poate că ar trebui să renunți la partidul ăla cu nume de linie de metrou. Nu ar strica să fuzionezi cu partidul săgetătorului. Când acesta va fuziona mai departe cu maglavaisul portocaliu-gălbui, revenirea la matcă va trece aproape neobservată. Doar „aproape”, iar asta pentru că mai suntem și noi pe aici. Despre ziua de 11 decembrie ce voiai să îți prezică horoscopul zilei? Ai avut candidați?!

Pești

Peștii fac și în această zi ce știu ei mai bine: peștesc. Stau în mâlul acvariul lor în care i-a uitat vii doamna cu undița și râd de mormolocii politici care se cred pești. Mai scot, din când în când, capul din mâl ca să scuipe între ochi pe vreunul care și-a amintit cum le bătea el, peștele, pe fete, cu minerii. Prin urmare, aceasta este o zi în care îl veți vedea iar la televizor pe pește și pe cei pe care îi peștește. Primul loc în alegeri este un lucru care să îl facă pe pește să scoată capul din mâl și să își etaleze zâmbetul zbanghiu pe sticla televizoarelor. Nu știu cui îi zâmbește așa; am ajuns la concluzia că îi face ochi dulci doamnei cu undița.

decembrie 7th, 2016 de