Dacă există Wizz Air, de ce ai zbura de la Cluj la București cu Tarom?!

Wizz Air vs. Tarom

Da, știu răspunsul unora: ca să nu câștige ungurii. Pe de altă parte, bănuiesc că Tarom este unul dintre cuvintele moștenite din limba dacă, iar Wizz Air sună a vorbă de duh scuipată printre dinți de hunul Attila vlahilor mândri. Înțeleg acest punct de vedere și îl respect, cu condiția ca persoanele respective să zboare cu avioane fabricate în România. Sper că persoanele care emit astfel de puncte de vedere, demne de niște români adevărați și mândri, nu au telefon mobil, ci doar fix, însă neconectat la nicio rețea pentru că singurul operator român-român care oferă astfel de servicii este al unui ungur.

Să revenim însă la oile sau mai bine spus zburătoarele noastre. Se dă următoarea problemă și două linii aeriene, Wizz Air și Tarom:

  • plecare: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca (CLJ);
  • sosire: Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București (OTP);
  • drum dus-întors;
  • plecare din Cluj-Napoca (CLJ): 4 februarie 2017;
  • plecare din București (OTP): 6 februarie 2017;
  • pasageri: 2 adulți + 1 copil (12 ani);
  • clasă: economică.

Iar răspunsul este:
Cel mai bun preț dintre toate liniile aeriene îl găsim la Wizz Air:

Wizz Air București Cluj preț bilet

Prețul biletului de avion pentru zborul Wizz Air de la Cluj la București și retur este de 78 de lei de persoană (total: 234 de lei).

La Tarom, plătim pentru o persoană cu 15 lei în plus față de costul total al călătoriei cu Wizz Air pentru toate cele 3 persoane:

Tarom preț bilet Bucuresti Cluj

Prețul biletului de avion pentru zborul Tarom de la Cluj la București și retur este de 249 de lei de persoană (total: 746 de lei).

Concluziile le puteți trage și singuri. Dacă aveți îndoieli cu privire la prețuri, puteți să căutați și voi pe SkyScanner, dar prețurile de acum așa arătau.

decembrie 17th, 2016 de