Maia Sandu, un prim /pas/ spre unirea Republicii Moldova cu România

Maia Sandu

Unirea nu este una dintre temele de campaniei electorală ale candidatei /pas/ Maia Sandu. Unirea nu este o temă de campanie cu care să poți intra în turul doi al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, iar asta o demonstrează scorurile obținute de candidații unioniști în primul tur de scrutin al alegerilor pentru funcția de Președinte din Republica Moldova: toți unioniștii puși unul peste altul nu ajung la genunchiul candidatei Maia Sandu.

Asta nu înseamnă că Maia Sandu nu este unionistă. Maia Sandu a declarat cu ceva timp în urmă că ar vota pentru unirea cu România la un eventual referendum pentru unire. Este tocmai subiectul pe care viermele comunist Dodon și echipa lui de campanie îl exploatează pentru a controla mintea schimonosită de otrava comunistă a celor care au crescut cu imaginea Zmeului-Jandarm imperialisto-fascisto-nazist român care îi bătea pe bieții țărani moldoveni și le lua truda de o viață ca să o irosească prin baruri și bordeluri și așa s-ar mai fi întâmplat și astăzi dacă nu le sărea în ajutor adevăratul Făt-Frumos comunist din țara lui Roșu-Împărat și nu îi lua sub blana protectoare de URSS. Ce nu vrea sau nu poate să înțeleagă domnul Igor Dodon este că nu le mai poate vinde moldovenilor blana URSS-ului din pădure, iar sperietorile comuniste nu pot provoca decât răzvrătirea celor pe care viermii îngrășați cu stârvul URSS-ului cred că îi mai pot ține legați la ochi cu cravata roșie.

Dacă există un candidat dintre cei doi, Maia Sandu și Igor Dodon, care are vreo legătură cu fasciștii/naziștii, acela este Igor Dodon, un personaj istoric trist, șters, cu volum dar fără substanță, care militează în continuare pentru menținerea efectelor unei înțelegeri criminale între două state totalitare, dintre care unul era Reich-ul nazist iar celălalt marele URSS la blana căruia tovarășul Dodon se închină mai dihai decât curva închisorii. De ce ne-ar mira că tovarășul Dodon are o problemă cu străinii, homosexualii etc., câtă vreme apără lucrarea cuplului criminal nazisto-comunist?!

Un lucru este cert: dacă dorește să câștige alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu nu va putea evita tema Unirii Republicii Moldova cu România. Dincolo de faptul că javrele comuniste ale lui Dodon o vor ține mereu în corzi cu tema unionistă refuzând orice discuție constructivă pe programe și proiecte, matematica este cât se poate de simplă, la fel de simplă cam ca și tema unui referendum pentru monarhie constituțională în România: cei 30% care sunt „Pentru” vor participa toți, pentru că simt relevanța momentului istoric pe care îl trăiesc, ba vor mai convinge încă 3,33% care vor veni să voteze la fel; din celelalte două treimi care mai rămân din totalul populației, câți mai cred cu adevărat într-o Republică falimentară, după jaful de decenii pe care l-au simțit pe propria lor piele, jaf patronat de primii oameni din stat?

Lucrurile sunt cât se poate de simple: Maia Sandu trebuie să înțeleagă că acest al doilea tur al alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova este, de fapt, un referendum pentru a alege direcția în care se vor îndrepta moldovenii. Moldovenii nu mai pot sta în loc, trebuie să se pună la adăpost de noul imperialism rus de sorginte KGB-istă și de noile pericole aduse de globalizare, iar Republica Moldova nu a putut, nu poate și nu va putea să apere pe nimeni.

noiembrie 5th, 2016 de