Donez mesaje de Crăciun

Mesaje de Crăciun

Distribuitor autorizat de dume și furnizor oficial al Casei Regale din Portocalistan, donez mesaje de Crăciun rămase pe stoc de la Crăciunul trecut. Mesajele se află în stare bună și mai pot fi utilizate și Crăciunul acesta.

Pentru a evita sau provoca divorțuri, partaje, lichidări sau diviziuni de societăți comerciale, sciziuni de partide politice etc., doritorii sunt rugați să lase un comentariu la prezentul anunț în care să comunice următoarele date: destinatarul mesajului (nume, vârstă, sex și alte detalii relevante/picante), relația cu destinatarul mesajului (soț/soție, amant/amantă, coleg/colegă, mârlanul de polițist local care m-a amendat când am parcat și eu puțin mașina ca să mă duc la coafor, pedichiură, solar, Zara, Salad Box ș.a.m.d.), scopul mesajului (agățat, divorț, împăcare, răzbunare etc.) și forma în care va fi trimis mesajul (SMS, MMS, răvaș, cărămidă, tatuaj etc.).

Cer și ofer seriozitate. Nu îmi asum nicio responsabilitate dacă destinatarul tatuajului/cărămizii se va considera sau va fi lezat.

decembrie 24th, 2015 de