Susține U Cluj! Arată că ești suporter!

Universitatea Cluj - U Cluj

„Suporterul adevărat la nevoie se cunoaște.” (paUl)

Pentru că ești suporter adevărat al Clubului Sportiv Universitatea Cluj, sunt sigur că te-ai gândit să ajuți U Cluj în măsura posibilităților. Te-ai gândit că sponsorizarea nu este de tine, pentru că nu învârți milioane de euro? Nu este chiar așa. Poți sponsoriza clubul U Cluj cu 100 de lei și vei primi un card de sponsor:

Card de sponsor U Cluj

Card de sponsor al clubului Sportiv Universitatea Cluj.

Suma cu care vei sponsoriza Clubul Sportiv Universitatea Cluj va fi folosită pentru asigurarea cheltuielilor de participare la competițiile sportive. De fiecare dată când echipele sau sportivii U Cluj se vor afla pe teren, asta se va întâmpla și mulțumită ție.

Și pentru că ești suporter adevărat, cardul de sponsor al Clubului Sportiv Universitatea Cluj îți va aduce:

– o reducere de 10% la articolele achiziționate din magazinul oficial al Clubului Sportiv Universitatea Cluj (aflat în incinta Cluj Arena);

– o reducere de 50% la abonamentul pentru sezonul competițional 2015-2016 (prețul integral fiind de 200 de lei).

Dacă locuiești în Cluj, poți achiziționa cardul:

– la sediul Clubului Sportiv Universitatea Cluj (strada Cardinal Iuliu Hossu nr. 23), de luni până vineri, între orele 9-14;

– la oricare dintre cele patru magazine Top Drinks (Str. G. Barițiu nr. 18, Bd. Eroilor nr. 35, Str. Regele Ferdinand nr. 22-26 și Iulius Mall, Str. Alexandru Vaida Voievod nr. 53B).

Dacă nu locuiești în Cluj, poți sponsoriza Clubul Sportiv Universitatea Cluj prin virament bancar către Trezoreria Cluj, în contul RO48TREZ21620G370100XXXX.

Dacă nu locuiești în țară, poți sponsoriza Clubul Sportiv Universitatea Cluj depunând suma de 25 de euro, în contul RO62BTRL01304205I52044XX.

După efectuarea sponsorizării, scrie la adresa de e-mail csucluj@gmail.com și trimite adresa la care să îți fie trimis cardul prin poștă.

septembrie 2nd, 2015 de