Untold Festival și apărătorii spațiului public

Untold Festival Cluj

Pentru a evita orice bănuială, trebuie să menționez că nu merg la Untold Festival și nici la adunările de protest. Scriu acest articol pentru simplul fapt că-mi plac oamenii care protestează pentru orice. Ba chiar îmi plac și aceia care protestează pentru că oamenii protestează din orice. Este dreptul lor să se opună la tot ce se întâmplă, indiferent de cauză sau consecințe. De aceea, mi se pare normal ca unii să protesteze pentru că spațiul public a fost delimitat cu garduri și este folosit pentru Untold Festival, iar alții să protesteze pentru că primii protestează și doresc să împiedice desfășurarea festivalului Untold cu îngrădirea spațiului public.

Nu am de gând să dau răspunsuri dacă este bine sau nu să fie îngrădit spațiul public pentru derularea unui festival sau dacă este bine sau nu să protestezi pentru că spațiul public este îngrădit pentru derularea unui festival. Însă am de gând să pun întrebări.

De aceea, pe susținătorii festivalului Untold i-aș întreba cu ce se alege administrația publică locală din punerea la dispoziție a spațiului public, iar pe contestatarii festivalului Untold îi întreb dacă au făcut un studiu pentru a vedea cât timp și cu ce costuri ocupă abuziv spațiul public pepenarii veniți de aiurea în Cluj-Napoca și dacă au protestat împotriva acestora.

iulie 30th, 2015 de