Contul de Twitter @Emil_Boc este al unui struț, nu al lui Emil Boc, primar al Municipiului Cluj-Napoca și fost prim- ministru al României

Emil Boc Twitter

Moto:
„Înăuntru cum ajunse,
Siderat de-așa decor,
Struțul capul își ascunse
În nisipul mâțelor.”
(„Struțul și leul”, fabulă scrisă de un anonim de pe strada Grigore Alexandrescu)

Ne pare rău să vedem cum numele iubitului și cinstitului nostru primar Emil Boc este târât în nisip de către un struț care i-a furat identitatea pe Twitter prin contul @Emil_Boc. Tehnologia a depășit orice limite, dacă un struț de la o grădină zoologică de aiurea poate să fure identitatea primarului nostru scump și să îi mânjească imaginea publică târând-o în nisip. Twitter ar trebui să controleze mai atent cine își face cont în rețeaua socială, pentru a nu mai avea astfel de surprize neplăcute.

Doar un struț putea să își ascundă capul în nisip, speriindu-se de menționarea numelui său pe Twitter, și să blocheze persoanele care îl menționează:

Emil Boc Twitter

Cine a mai auzit așa minunăție? Un struț cu pretenții de primar?! Să fie primar în țarcul lui sau pe câmpul lui, dar să nu își piardă timpul furând identitatea primarului nostru iubit, domnul Emil Boc. Ca să mă asigur că acest struț nu va mai păta cu lașitatea sa imaginea iubitului nostru primar Emil Boc, voi bloca acest cont, lucru pe care vi-l recomand călduros și vouă.

iulie 13th, 2015 de