Coana Maria Grapini față cu reacțiunea de pe Facebook

Supărată pe răutăcioșii de pe Facebook care nu vor sub niciun chip să înțeleagă ceea ce dumneaei dorește să ne transmită din tot suflețelul ei, deși limba în care se exprimă este cea mai curată și mai pură limbă română, doamna europlanetară Maria Grapini a încercat să dreagă busuiocul „corectând” ultima postare de pe Facebook care a făcut-o să își merite locul în cartea de aur a limbii române.

Pe viitor, îi recomandăm doamnei Maria Grapini să facă uz de puterea sa umanistă lăsând nemodificate postările care ne stârnesc atât de mult interesul pentru puritatea limbii în care sunt scrise. Altfel, riscă să le dea bătăi de cap tinerilor învățăcei într-ale gramaticii, inventând noi semne de punctuație, cum ar fi punctul și virgula dublă. Asta cu atât mai mult cu cât primul mesaj era corect din punct de vedere gramatical:

Maria Grapini Facebook

Europarlamentara PPU Maria Grapini și-a „corectat” postarea de pe Facebook

Nu ne place să vedem limba română torturată doar pentru a le face pe plac răutăcioșilor care nu au altă treabă decât să citească toată ziua ceea ce scrie doamna Grapini pe Facebook. Doamna Maria Grapini este un monument viu al limbii române și, ca pe orice alt monument, trebuie să o protejăm de cei care vor să îi facă rău. Sunteți campioana noastră, doamna europlanetară Maria Grapini, și nu ar trebui să mai plecați urechea la cei care vă vor răul!

iulie 15th, 2015 de