Victor Ponta este foarte iubit și în Transilvania

În ciuda dezinformărilor televiziunilor de știri băsiste, Victor Ponta este foarte iubit și în Transilvania. Aflat în vizită în municipiul Baia Mare, județul Maramureș, candidatul PSD la Președinția României a fost întâmpinat cu urale de cetățenii aflați întâmplător în zonă, care s-au oprit pentru o clipă să aducă un omagiu întâiului fiu al țării.

Repertoriul de scandări a fost amplu și a reflectat dragostea ardelenilor pentru monumentul politic Victor Ponta:

  • Moții! Moții!” – scandare care îndemna la unitatea națională a tuturor românilor adevărați și mândri din Transilvania;
  • Os Ponta!” – scandare al cărui scop era afirmarea necesității unei eredități politice din osul domnesc al lui Victor Ponta;
  • Baia Mare nu e rea!” – Scandare menită să îl asigure pe viitorul conducător al României că minciunile spuse de băsiști, cum că Transilvania l-ar urî și ar fi un loc neprimitor pentru el, nu își găsesc reflectare în molcoma viață de zi cu zi a urbilor ardelene.

La sfârșitul vizitei, Victor Ponta și-a luat rămas-bun îndelung de la admiratorii care îl aclamau, părăsind zona într-un car alegoric, după cum relatează colegii noștri de la Maramuresenii.ro, care au și filmat evenimentul:

noiembrie 6th, 2014 de