Victor Ponta, cel mai bun preşedinte pentru România

Victor Ponta și Adrian Năstase

Moto: „Mai întâi au venit după Iohannis, însă nu m-a interesat, pentru că eu nu eram neamţ.” Moş Martin din Nămolari

Victor Ponta este cel mai bun preşedinte pe care îl poate avea România. Un popor care a supravieţuit comunismului prin furt îşi merită din plin un plagiator drept preşedinte. Şi cine altcineva să îl conducă dacă nu şeful unui partid cu o conducere decimată de braţul lung al legii pentru fărădelegile săvârşite?

În aroganţa noastră, îi criticăm pe oameni pentru că se lasă prostiţi şi spălaţi pe creier de televiziuni şi îl votează pe Victor Ponta. Dacă televiziunile pe care le urmăresc, voci ale candidatului Victor Ponta amplificate la o simplă rotire a potenţiometrului mediatic de către agenţii de influenţă, nu le-ar spune ceea ce doresc să audă, le-ar mai urmări? Dacă nimeni nu le-ar mai urmări, ar mai cumpăra cineva spaţiu publicitar la aceste televiziuni? Dacă nimeni nu ar mai cumpăra spaţiu publicitar, ar ajunge doar banii mogulilor bântuiţi de cătuşe pentru a hidrata sclavii degrabă vărsători de bale rabice?

Au candidatul pe care îl merită şi care îi reprezintă şi vor avea preşedintele pe care îl merită şi care îi reprezintă. Ciudaţii suntem noi, cei care ne încăpăţânăm să nu ne lăsăm mutaţi din locul nostru de sub soare de apele, vânturile, turmele şi şlehtele ce vor să ne izgonească. Ciudaţii suntem noi, cei care, într-o fidelitate inumană faţă de principii, suntem în stare să ne criticăm propriile alegeri şi proprii aleşi într-o perpetuă şi de neînţeles tentativă de suicid politic în grup. Iar dacă acum credem, greşit, că Victor Ponta nu reprezintă România, după ce am crezut şi credem că Traian Băsescu nu a reprezentat şi nu reprezintă România, suntem de două ori mai ciudaţi. De ce credeţi că aceşti doi indivizi seamănă atât de mult? Simplu, pentru că în ei s-a regăsit şi de ei s-a simţit reprezentat acelaşi popor.

noiembrie 5th, 2014 de