Liviu Dragnea are puteri paranormale

Liviu Dragnea

Moto: „Știu ce-ai votat astă vară!” (Nea Drag)

Se zvonea de ceva vreme că Liviu Dragnea ar fi având harul de a vorbi cu morții, un har atât de bine dezvoltat încât nu numai că putea sta la taclale cu ei, dar ar fi putut chiar să îi convingă să facă tot ceea ce dorea el. Însă ultimele declarații ale lui Liviu Dragnea vin să ne demonstreze că acesta nu este singurul talent ascuns al marelui șefuț PSD-ist. Bunăoară, Liviu Dragnea a afirmat „că cei de pe listele suplimentare mai mult de 99% au votat cu Klaus Iohannis.”

Nu este intenția noastră să facem o analiză stilistică a celor spuse de Liviu Dragnea, motiv pentru care trecem direct la concluzia care se poate trage din declarațiile sale: Liviu Dragnea are puteri paranormale. Spunem acest lucru cu toată seriozitatea care ne-a caracterizat mereu, iar asta deoarece:

  1. Liviu Dragnea nu avea cum să afle acest lucru pe căi normale, deoarece, deși există liste suplimentare, nu există și urne suplimentare care să conțină voturile celor de pe listele suplimentare. De asemenea, absența unor secții de votare speciale, destinate celor care ar vota pe liste suplimentare, face imposibilă cuantificarea opțiunilor de vot ale acestor alegători.
  2. Ne îndoim că alegătorii de pe listele suplimentare au dezvăluit opțiunea lor electorală imediat după exercitarea votului, pentru a se consemna și a-i fi raportată domnului Liviu Dragnea.
  3. Nu putem crede că Liviu Dragnea a folosit tehnici securiste de înregistrare video pentru a vedea cum anume au votat cei de pe listele suplimentare.
  4. Nu putem crede că un om de statura lui Liviu Dragnea ar putea minți cu scopul de a manipula masele și a-i învrăjbi pe români între ei.

Ținând cont de cele de mai sus, unele din posibilele căi prin care Liviu Dragnea a putut afla cum anume au votat cei de pe listele suplimentare au fost:

  • telepatia
  • călătoria extracorporală
  • clarviziunea
noiembrie 6th, 2014 de