Declarația lipsă a lui Liviu Dragnea: Cum l-au votat românii pe neamțul Klaus Iohannis?

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea se chinuie, de la aflarea rezultatelor primului tur de scrutin încoace, să le explice celorlalți baroni ai PSD – care, dat fiind absurdul explicațiilor, nu par să fie deloc mai inteligenți decât el -, cum anume a fost posibil ca neamțul Klaus Iohannis să obțină atât de multe voturi câte a obținut, în ciuda numărului mare de iepuri introduși de divizia de diversiuni a PSD în cursa electorală și a mobilizării exemplare prin fabrici, ogoare și cimitire. Fără explicațiile lui Liviu Dragnea, ceilalți baroni PSD s-ar putea simți neputincioși în a mai convinge electoratul să voteze un român mândru și breaz precum Victor Ponta.

De aici toate afirmațiile lui Dragnea care frizează ridicolul și care, însă, nu pot explica întrutotul fenomenul la care am asistat la primul tur al alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie 2014. Suntem absolut siguri că, după o analiză serioasă a votului românilor din primul tur, Liviu Dragnea va afla răspunsul la întrebarea „Cum l-au votat românii pe neamțul Klaus Iohannis?”:

„Cu sete. Au luat ștampila și nici nu au stat pe gânduri. Nu i-au dat nicio șansă românului adevărat Victor Ponta. Au votat, fără să ezite câtuși de puțin, cu neamțul Klaus Iohannis. Au votat atât de repede încât există suspiciunea de fraudă. Cu siguranță cineva le-a spus unde anume se află candidatul lor pe buletinul de vot, iar asta se numește trădare și instigare la trădare. Pe viitor vom avea grijă ca persoanele care declară pe Facebook că vor vota cu Klaus Iohannis să completeze o declarație pe propria răspundere că nu și-au vândut votul, că nu doresc să se rupă Ardealul de România, că știu faptul că Iohannis este neamț și nu este ortodox și poate ar fi bine să aducă un certificat care să le ateste capacitatea intelectuală de a exercita un vot și cazierul, ca să vedem că nu și-au pierdut dreptul de vot. Trebuie ca totul să fie transparent și să fim siguri că rezultatul scontat de noi nu este fraudat.”

noiembrie 9th, 2014 de