Klaus Iohannis este incompatibil

Klaus Iohannis

Oricât de mult ne-am dori să îl vedem pe Klaus Iohannis președinte, oricâte eforturi am depune pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să recunoaștem un lucru evident: Klaus Iohannis este incompatibil.

Klaus Iohannis este incompatibil cu stilul politicienilor români de a da peste cap acul minciunometrului electoral, pentru a da vina mai apoi, după câștigarea alegerilor, pe orice în afară de prostul lor obicei de a promite și luna de pe cer pentru a se vedea într-un loc călduț și lipsit de griji.

Klaus Iohannis este incompatibil cu vacarmul ininteligibil stârnit de papagalii viu colorați ai politicii românești muribunde, care plimbă, fără noimă și fără număr, pe limba lor îngroșată de utilizarea improprie și excesivă, cioburi de fraze învățate din vetuste ghiduri de conversație româno-limbă-de-lemn-eze.

Klaus Iohannis este incompatibil! Ar fi trebuit să înțeleagă acest lucru și să nu candideze. Ar fi trebuit să își dea seama că nu are nicio șansă să îi fie auzită vocea în perpetuele rusalii bahice ale politicii românești.

octombrie 23rd, 2014 de