Sugestii pentru consolidarea național-socialismului ortodoxist al lui Victor Ponta

Victor Ponta

În sprijinul efortului susținut al domnului Victor Ponta de a pune bazele unei doctrine românești autentice și de a elibera mândra noastră națiune de elementele alogene care au debilitat-o, dorim să facem câteva sugestii care suntem siguri că vor fi îmbrățișate cu entuziasm de toți românii adevărați care doresc binele națiunii noastre mărețe. Totodată, dorim să demonstrăm prin aceste sugestii faptul că transfigurarea națiunii române nu este o simplă promisiune electorală lansată în sfera publică din România cu scopul ascuns de a strânge voturi, ci este un efort colectiv, un ideal ardent, alimentat secole la rând de seva milenară a poporului român.

Toate aceste măsuri necesare pentru revigorarea națiunii române trebuie adoptate cât mai repede cu putință, orice întârziere alterând și mai mult, poate chiar ireversibil, sufletul pur al neamului nostru. Calea legală cea mai scurtă și mai oportună pentru adoptarea acestor măsuri este Ordonanța de Urgență a Guvernului, urgența fiind evidentă. Națiunea noastră poate fi însănătoșită și repusă pe calea sa istorică dreaptă doar prin măsuri urgente naționaliste, socialiste și ortodoxiste, într-un cuvânt, național-socialiste ortodoxiste.

Suntem absolut convinși că și alți lideri politici marcanți, români adevărați (Traian Băsescu, Corneliu Vadim Tudor etc.), vor adera la această platformă de regenerare a națiunii române.

Politici culturale

  • Interzicerea studierii în școli a poveștii Harap-Alb și a altor povești ale scriitorului antinațional I. Creangă, care a slăbit națiunea română cu textele sale caracterizate de lipsă de vitalism, fatalism și alte boli culturale aduse pe mirificele noastre meleaguri de spori alogeni. Harap-Alb, de exemplu, prezintă drept ideal comportamental un personaj care nu este bun român, după cum se vede din însuși numele pe care îl poartă acest personaj, „harap” însemnând atât arab, cât și „persoană care face parte dintr-o populație africană negroidă”. Despre „Povestea leneșului” sau „Prostia omenească” nici nu mai are sens să vorbim, fiind evident modul în care aceste texte subversive au alterat esența spirituală a națiunii noastre milenare.
  • Interzicerea studiului în școli a producției pseudo-literare integrale a cetățeanului I.L. Caragiale, care a luat în derâdere națiunea română: a prezentat în așa-zisele sale „opere literare” apucături neromânești ale unor alogeni și le-a pus pe seama națiunii noastre pure.
  • Interzicerea studierii în școli a producției literare de slabă calitate a versificatorului M. Eminescu, acesta nefiind un român adevărat, după cum o dovedește și certificatul său de naștere.
  • Dărâmarea statuilor și a ansamblurilor statuare care reprezintă sau au în componență persoane care nu corespund criteriului de puritate națională (care nu sunt români creștin-ortodocși) sau care au batjocorit sufletul pur al națiunii române, cum ar fi: Carol I (și, pe cale de consecință, toți regii și toate reginele României), Corneliu Coposu etc.
  • Constituirea unui Minister al Purității Culturale, care să se ocupe de aplicarea neîntârziată a măsurilor de mai sus, precum și de identificarea altor elemente care șubrezesc coloana vertebrală spirituală a națiunii române.

Politici demografice

  • Stabilirea unui număr maxim de copii pe familie, după cum urmează: 4 copii pe familia de români (creștin-ortodocși), un copil pe familia de maghiari (indiferent de religie), 0,5 copii pe familia de romi (indiferent de religie) și 0,25 copii pe familia aparținând altor etnii sau religii. Neîndeplinirea acestei cote procreative de către familiile de români creștin-ortodocși va fi penalizată cu amenzi usturătoare și muncă în folosul comunității. Dacă aceste cote nu vor fi atinse de către celelalte categorii de familii, acestea vor fi recompensate bănesc, în fiecare lună, cu o rentă viageră calculată după următoarea formulă: diferența de copii până la atingerea cotei, înmulțită cu 100 de euro.
  • Înăsprirea condițiilor pentru părăsirea țării de către românii creștin-ortodocși, concomitent cu acordarea de facilități pentru părăsirea țării de către celelalte categorii de persoane.
  • Acordarea de facilități fiscale și recompense bănești românilor creștin-ortodocși care se repatriază.

Aceste politici culturale și demografice urmează a fi întărite prin politici economice adecvate care să consolideze temelia spirituală și genetică a națiunii române, cum ar fi, de exemplu, instituirea unei taxe pe puritatea sufletului, care se va aplica tuturor categoriilor de persoane, indiferent de religie, etnie sau condiție socială, și se va plăti către Biserica Ortodoxă Română.

septembrie 6th, 2014 de