#Anteniada, această mineriadă organizată de infractorul Dan Voiculescu prin Antena 3

Antena 3

A fost o simplă plimbare pe lângă Palatul Cotroceni, la fel cum, în zorii democrației românești, niște mineri binevoitori și mari iubitori de plante și natură s-au deplasat în mod organizat până la București pentru a planta panseluțe și a mai șterge din amprenta dezolantă lăsată asupra imaginii Bucureștilor de către un grup de golani.

Oamenii nu au fost chemați de nimeni și nu au fost instigați la violență, după cum Ion Iliescu nu i-a chemat pe mineri la București și nu le-a mulțumit pentru salvarea democrației românești originale.

Antena 3, această Nouă Televiziune Română Liberă, s-a limitat la a relata obiectiv un eveniment derulat sub semnul promovării mișcării în aer liber, la fel cum TVR se transformase, în perioada primelor mineriade, într-o promotoare a evenimentelor sportive neconvenționale derulate în relief urban: aruncarea târnăcopului, fuga printre obstacole cu cască de miner, 100m garduri vii etc.

Titlul acestui articol era, de fapt, o capcană în care să cadă dușmanii marelui erou național, anticomunist, antisecurist, antibăsist, antenist, Dan Voiculescu, pe nedrept condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

august 10th, 2014 de