Nu mergeți la vot!

Elena Băsescu

Nu mergeți la vot! De ce să creați adevărate drame în familiile unora dintre candidații la Alegerile Europarlamentare din 25 mai 2014? V-ați gândit vreodată ce s-ar fi ales de domnișoara de mai jos dacă v-ați fi dus la Alegerile Europarlamentare din 2009?

Din ce și-ar fi câștigat traiul? Ar mai fi putut întemeia o familie? Ar mai fi putut avea un copil? Că, dacă mergeați toți la vot în 2009, sigur nu mai pupa Parlamentul European decât ca șef de cabinet al vreunui europarlamentar servil dispus să îi facă un favor tatălui mai puțin faimos al odraslei cu pricina.

Și dacă mergeați la vot la Alegerile Europarlamentare din 2009, credeți că ar fi ajuns în Parlamentul European atât de mulți portocalici închinători la sfintele moaște ale UE? Ei ce ar fi făcut dacă nu ajungeau acolo? V-ar fi durut după aceea inima să știți că ați lăsat pe drumuri niște bieți bătrânei pentru care lucrul pe care au știut să îl facă cel mai bine în viață a fost acela de a servi. Nu pe noi, evident. Noi putem fi eventual folosiți.

Dacă totuși mergeți la vot, cu siguranță vă bate gândul să îl votați pe Vlad Țepeș sau să votați vreo două sau trei partide, ca să ajungă. Să știți că unii dintre cei care numără voturile vor fi foarte încântați: doar așa vor putea umfla teancul pentru propriul lor partid. Altfel, dacă ați fi stat acasă, lucrurile ar fi fost mult mai complicate pentru ei și ar fi trebuit să depășească puțin cadrul legal pentru a reflecta și în numărul de voturi sprijinul popular masiv de care știu în mod absolut sigur că se bucură.

În ceea ce mă privește pe mine, eu mă voi duce la vot și voi și „sărbători” în avans rezultatul alegerilor îmbrăcat în tricoul din poza de mai jos:

Alegeri Europarlamentare 2014

Pregătit de rezultatele de la Alegerile Europarlamentare 2014.

mai 23rd, 2014 de