MyBRD Mobile, de la BRD – Groupe Société Générale

BRD

Get it on Google Play

Dacă deja ești client BRD, s-ar putea să te intereseze aplicația MyBRD Mobile pentru telefoane sau tablete cu Android, iPhone sau iPad și Windows Phone. Dacă nu ești client BRD, poate vei lua în calcul și serviciile de mobile banking atunci când îți vei alege banca. Eu sunt client BRD de câțiva ani buni și chiar m-am bucurat atunci când serviciului BRD Net, devenit între timp MyBRD Net, i s-au adăugat și aplicațiile MyBRD Mobile.

Chiar dacă îți poți descărca aplicația din magazinele de aplicații pentru diversele sisteme de operare ale dispozitivelor mobile, cel mai sigur și mai simplu este ca, după descărcare, să te prezinți la cea mai apropiată agenție BRD pentru activarea serviciului, altfel nu vei înțelege mare lucru și s-ar putea să îți prinzi inutil urechile.

Am ales pentru exemplificare aplicația pentru telefoanele cu sistemul de operare Android. Cei care deja au utilizat noul serviciu MyBRD Net de la BRD, vor recunoaște același design și în aplicația nativă pentru telefoane cu Android.

Pagina de pornire a aplicației MyBRD Mobile pentru Android îți oferă posibilitatea de a intra în contul tău, însă are și alte secțiuni accesibile fără autentificare în cont: Calculator credit, Agenții și ATM-uri, Curs valutar, Informații produse, Dobânzi de referință și Contactează-ne:

MyBRD Mobile - Pagina de pornire

Pagina de pornire a aplicației MyBRD Mobile pentru Android

Pentru autentificarea în cont (după activarea serviciului și a aplicației într-o agenție BRD!), este necesar să introduci codul PIN pe care l-ai ales la activarea aplicației și să apeși butonul Autentificare:

MyBRD Mobile - Pagina de autentificare

Pagina de autentificare a aplicației MyBRD Mobile pentru Android.

Primul ecran de după autentificare îți oferă date privind soldul contului preferat (primul din lista de conturi), precum și informații despre ultima autentificare sau informații despre transferuri și alte mesaje importante în secțiunea Notificări și mesaje. Trebuie menționat faptul că poți alege tipurile de notificări din setările aplicației.

MyBRD Mobile - Acasă

Pagina Acasă a aplicației MyBRD Mobile pentru Android.

Accesând fila Finanțe, poți ajunge la Conturi curente și de economii (o listă a conturilor cu soldurile acestora și extrase de cont cu operațiunile pe durată personalizabilă, listă pe care nu ți-o arăt ca nu cumva să îmi trimiți, din milă sau din greșeală, bani), Depozite (unde poți vedea informații despre depozitele tale și poți constitui depozite) și Credite (cu informații despre creditele tale, sume de plată la scadență, data scadenței, operațiuni și sume restante).

MyBRD Mobile - Pagina Finanțe

Pagina Finanțe a aplicației MyBRD Mobile pentru Android.

Din fila Transferuri, poți trimite sau primi bani, poți plăti facturi sau poți vedea istoricul tranzacțiilor.

MyBRD Mobile - Pagina Transferuri

Pagina Transferuri a aplicației MyBRD Mobile pentru Android.

Pentru plata facturilor, fie selectezi un facturier și alegi apoi furnizorul, fie selectezi furnizorul din lista rapidă dacă acesta apare acolo. După selectarea furnizorului de servicii, ai chiar posibilitatea de a scana codul de bare al facturii pe care vrei să o plătești urmând a fi preluate din codul de bare (după caz) datele privind plătitorul și factura plătită.

MyBRD Mobile - Pagina Plată facturi

Pagina Plată facturi a aplicației MyBRD Mobile pentru Android.

Dacă vrei să trimiți bani, o poți face în moduri de care poate nici nu ai auzit, motiv pentru care ar fi mai bine să nu aprofundezi aceste moduri dacă nu prea știi ce faci. Dacă știi ce faci și te simți darnic, lasă un comentariu și îți dau numărul meu de telefon. :)

MyBRD Mobile - Pagina Trimite Bani

Pagina Trimite bani a aplicației MyBRD Mobile pentru Android.

Informațiile accesibile fără logarea în aplicație sunt disponibile, după cum era de așteptat, și după logare. Însă nu uita că aceste informații au caracter strict informativ, nu unul contractual, singurele certe fiind cele obținute la momentul semnării unui contract.

MyBRD Mobile - Pagina Informații

Pagina de informații a aplicației MyBRD Mobile pentru Android.

aprilie 19th, 2014 de