Partidul Mișcarea Populară (PMP), acest Pawasonic al politicii românești

Apple vs. PMP

Este deja evident că oamenii din Partidul Mișcarea Populară (PMP) nu au probleme de etică în politică decât atunci când este vorba despre cum „deturnează” alții votul alegătorilor migrând de la un partid la altul sau creând structuri politice nereprezentative. Când vine vorba despre domniile lor, sunt curați și nu au mâncat în viața lor usturoi de la Traian Băsescu. Cât îi privește pe parlamentarii care au migrat de la PDL la PMP, suntem absolut siguri că aceștia au servit un interes național superior pe care noi, inferiorii fără grad și fără acoperire, nu îl putem înțelege nici dacă ni se arată cu bățul pe hărțile STS-ului.

Însă mare mi-a fost surpriza când am văzut sigla Partidului Mișcarea Populară (PMP), mult prea asemănătoare cu sigla Apple. Ba chiar și codița este pe dreapta, cum le place lor. Sunt diferențe între cele două sigle, însă sunt mai multe asemănări decât diferențe.

Sigla Apple vs. sigla PMP

Sigla Apple vs. sigla Partidului Mișcarea Populară (PMP)

Cum nu prea îi văd să renunțe la sigla Apple „împrumutată” și adaptată după standardele Partidului Popular European (PPE), le recomand celor de la Partidul Mișcarea Populară (PMP) să modifice și denumirea partidului în Partidul Mușcarea Populară (tot PMP) pentru a deveni pe deplin un adevărat Pawasonic al politicii românești.

februarie 4th, 2014 de