TAROM și pișcotul zburător

TAROM

Moto:
„După cât v-am dus în spate
Și-am avut grijă de voi,
M-ați trădat cu aripi moarte
Pentr-un pumn de euroi.”
(Buha Uha)

TAROM este pe mâinile bune ale unor oameni mult prea darnici. Spre deosebire de alte firme românești, ca Banca Transilvania sau RCS & RDS, TAROM a știut să își cumpere simpatia bloggerilor autohtoni, mari devoratori de branduri care încă nu au auzit de importanța pe care domniile lor, bloggerii, o au în efortul de marketing al firmei. Printre bloggerii finanțați de TAROM se numără Răzvan Pascu, Adrian Ciubotaru, Victor Kapra, Alexandru Negrea și Alex Rădulescu.

Nu mai contează că TAROM era și este în continuare pe pragul prăpastiei și că s-a renunțat la curse aeriene (culmea, sursa de bani a firmei!) pentru a închide urechile și gura chibiților profesioniști. Era normal ca zoioșii și hoinarii internetului să sară în apărarea tranzacției de cumpărare a liniștii online, punând toată gâlceava pe seama unei teme de casă pe care corpul de control al Ministerului Transporturilor ar avea-o de rezolvat, aceea de a tăia oxigenul blogangiilor și a lichida managementul privat de la TAROM. Dragi buhofili, ăsta numai management privat performant nu este. Mai degrabă pare-mi management de privată.

Spre deosebire de alții, nu mă aștept la niciun răspuns din partea voastră. Veți face ce ați mai făcut: veți astupa gaura și veți muta privata. O singură rugăminte am la voi: nu vă mai dați cu părerea despre căpușarea firmelor de stat și jegoșenia celor care iau (într-un fel sau altul) bani de la stat. Nu de alta, dar pe la voi prin curte încă miroase a TAROM.

ianuarie 18th, 2014 de