Cum să urmărești online programele Digi Sport și alte canale de la RCS & RDS

Digi Sport

Get it on Google Play

De câte ori nu ai vrut să urmărești un meci de fotbal al echipei favorite și nu erai acasă în fața televizorului? De câte ori nu a trebuit să negociezi la sânge cu nevasta ca să poți da televizorul pe meci?

RCS & RDS a simplificat acum lucrurile, lansând serviciul Digi Online. Prin acest serviciu poți urmări canalele Digi Sport (precum și alte canale de televiziune difuzate de către RCS & RDS) direct pe telefonul tău cu Android, pe iPhone sau pe tabletă.

Descarcă-ți aplicația pentru telefonul sau tableta cu Android sau pentru iPhone / iPad și bucură-te de canalele oferite de RCS & RDS prin serviciul Digi Online:

  • Știri: Digi24, Digi24 Oradea, Digi24 Timișoara, Digi24 Iași, Digi24 Constanța, Digi24 Craiova, Digi24 Brașov, Realitatea TV, România TV;
  • Sport: Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3;
  • General: TVR 1;
  • Copii: Disney Channel, Disney Junior;
  • Tematice: History, National Geographic Channel, Travel Channel;
  • Muzică: UTV, Music Channel.

Canalele sunt disponibile în trei variante de calitate a imaginii (redusă, medie și înaltă), iar unele dintre ele chiar și în HD. Cu siguranță, numărul canalelor disponibile prin serviciul Digi Online va crește cu timpul.

Pentru mai multe informații despre serviciul Digi Online și configurarea acestuia, accesează pagina Digi Online de pe site-ul RCS & RDS.

Vizionare plăcută și… haide „U”! ;)

decembrie 13th, 2013 de