Apocalipsa politicii după Radu Moraru (Nașul TV)

Radu Moraru (Nașul TV)

Este mai mult decât evident că apocalipsa politicii românești va fi televizată. Se pare că deja are exclusivitate la transmiterea ei o televiziune cu pile pe lângă cel de sus; nu am scris cu majuscule, pentru că nu la Dumnezeu mă refeream, ci la un dumnezeu fals al politicii românești: Traian Băsescu.

Dacă este să ne luăm după promisiunile regizorașului de ocazie al apocalipsei politicii românești, aflat cam în conflict de interese dat fiind că pretinde a fi și unul dintre cavalerii apocalipsei, apocalipsa promite să fie antrenantă, însuși regizorul ei pogorându-se în stradă pentru a se asigura că totul decurge conform planului. Nu, nu este instigare, este pură profeție făcută de unul care a mers cu sfințenie pe calea celui de sus.

Merită să ne întrebăm ce s-a schimbat pentru Radu Moraru și Nașul TV în ultimii doi ani, astfel încât apocalipsa să fie o soluție? Pentru noi ceilalți, muritorii de rând, nu cred să se fi schimbat prea multe, nici în rău, nici în bine. De ce acum aproape doi ani, în iarna 2011-2012, toate erau bune și frumoase, iar acum ultima soluție este rev… asta, apocalipsa?

Nu uitați ce vă spuneam despre revoluția culturală postfascistă în România. Vremurile sunt tulburi, exaltați cu duiumul…

decembrie 22nd, 2013 de