Consiliul Județean Cluj și Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca ne invită la inaugurarea noii piste de decolare/aterizare

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, suntem invitați de Consiliul Județean Cluj și de Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca la inaugurarea noii piste de decolare/aterizare, cu această ocazie având loc un miting aerian susținut de profesioniști ai aviației militare române, ai Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. și ai Aeroclubului României.

Intrarea la eveniment este liberă și se face începând cu ora 11:30, urmând ca mitingul aviatic să se desfășoare în intervalul oral 13:00-15:30. Spectacolul aviatic reunește:

  • salturi ale parașutiștilor
  • demonstrații ale planoarelor
  • acrobații cu avioane Extra 300 ale Aeroclubului României
  • demonstrații ale elicopterelor Puma
  • demonstrații ale avioanelor de luptă MIG-21 Lancer
  • demonstrații ale elicopterelor din dotarea Inspectoratului General de Aviație al M.A.I.

Deplasarea la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca se poate face cu Linia 8, RATUC urmând a suplimenta frecvența curselor pe această linie cu ocazia evenimentului aviatic.

Cu prilejul acestui eveniment, Consiliul Județean Cluj oferă zboruri inaugurale gratuite deasupra Clujului, cu o aeronavă Airbus A318 a companiei TAROM. Vă puteți înscrie la selecția pasagerilor pentru aceste zboruri gratuite oferite de Consiliul Județean Cluj accesând pagina http://www.ekn.ro/tombolaaeroport/index.php?pg=inscriere și completând formularul cu datele dumneavoastră și răspunsul la un scurt sondaj de opinie privind noi destinații care doriți să fie operate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca. Mult succes!

octombrie 18th, 2013 de